Nejnovější recenze ze sekce Přebalovací podložky
- Je velká, asi ji využijeme při koupání. Nepropustná, což u miminek je dost podstatné :-) Teď si nejsem jistá těmi obrázky. Zde máte Medvídky v triku a mně přišly tučňáci, tak teď nevím, který z nich jsem objednala? To je jedno, už to nechám.
- Nevím výrobce, Zemi. Obávám se, že to bude opět Čína :-(
- Vadí, mi když se píše, jak je to česká firma a pak se prodávají produkty z Číny :-(
- Pevná deska - dobře drží na postýlce a přitom zeshora měkké
- Krásné barvy a vzor
Nemám žádné zkušenosti s podložkami, tato je první, ale zatím jsem spokojená a žádné nevýhody či nedostatky mě nenapadají.
- Omyvatelný
Bohužel mám jen krátce. Příjemný materiál. Kvalitní provedení. Kvalitní látky. Hezký dyzajn (mám více motivů a všechny jsou pěkné, jen miminko leží na nepotištěné straně a ta má jednoduchou šedivou barvu), cena odpovídá kvalitě.
- Velký a stabilní přebalovák
- Boční zarážky výborně plní fci prevence pádu
- Dobře vypadá
Hezká a funkční, obrázky se postupně ošoupávají, ale to nevadí
- Měkká a dostatečně velká podložka
Přebalovací podložka je dostatečně veliká a měkká. Dětský motiv je krásný. Doporučuji při přebalování nepokládat miminko přímo na podložku, ale dát přes ní plenku nebo nepromokavou podložku, aby nepůsobila chladivě na dětskou pokožku.
Sedl dobře na přebalovák z IKEA, takže spokojenost.
- Podložka je skladná a službu udělá..
- Kvalita/cena
- .
Přídavné kolíky na postýlku.
- Vyhodu
- Krásně měkký
- Bezva rozměr
- Super podložka pro přebalování miminka. Bezva vypadá, velmi prostorná a omyvatelná.
- Super cena
- Podložka je opravdu nepromokavá
- Velikost je dostatečná i pro větší děti
- Působí mnohem příjemněji než jednorázové podložky
- vyhovuje
Moc pěkná umyvatelná podložka pro našeho budoucího prcka, jsme moc spokojení, určitě to nebyl poslední nákup
- Krásný vzhled
- Rychloschnoucí
- Lehká a skladná
- Ušetříte peníze za jednorázové podložky
- Po intenzivním půlročním používání a praní na 60°stále jako nová
Skvělé podložky, parádní materiál a krásný vzor. Rychle schne, lehká skladná podložka. Používám místo jednorázových. Po intenzivním půlročním používání a praní na 60°stále jako nová. Velká spokojenost. S klidným svědomím mohu jen doporučit.
Zobrazuji 181 - 200 ze 367 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...19 Další »